lungs

Pljučna diagnostika


MasterScreen™ Pneumo Spirometer Računalniški spirometer z novo naprednejšo programsko opremo SentrySuit, ki je še posebej zasnovana tako, da pomaga izboljšati testiranje pacientov, laboratorijsko učinkovitost in produktivnost.

Prospekt 1   Prospekt 2   Prospekt 3   Prospekt 4
MasterScreen™ PFT System Sistem za popolno pulmološko diagnostiko (npr. spirometrijo, difuzijsko kapaciteto, ROCC, MIP-MEP itd.) Sistem uporablja programsko opremo SentrySuit.

Prospekt 1   Prospekt 2
IOS impulse spirometry Preiskave z impulzno oscimetrijo so dokazano bolj občutljive in posledično bolj natančne od klasične spirometrije. Uporablja SentrySuite programsko opremo.

Prospekt 1   Prospekt 2
APS pro System Dozimeter za izvajanje metaholinskega testiranja. Omogoča vnos posameznega protokola koncentracije z računalniško vodenim razpršilcem.

Prospekt 1   Prospekt 2

SentrySuite Software (SeS) Nova, naprednejša programska oprema, ki jo uporabljajo vsi CareFusion sistemi. Je zbirka aplikacij, ki pomaga izboljšati produktivnost in učinkovitost izvajanja testiranj. SentrySuite programska oprema se osredotoča na podatke, organizacijo in vodi potek dela izvajalca testiranj in ter olajša, tako da se le-ta lahko osredotoči na tisto kar je najpomembneje - svoje paciente.

Prospekt 1   Prospekt 2

Video posnetek: